Arnautović napustio Zvezdu posle konflikta sa Peruničićem

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnautović napustio Zvezdu posle konflikta sa Peruničićem

Staro je pravilo da nevolja ne ide sama, zakon fizike, ili šta već, tek debelo je pritegla Crvenu zvezdu, do pucanja.
Toliko da je posle višemesečne besparice, tužbe igrača, na kraju i odsustva trofeja, puklo i među dojučerašnjim bliskim saradnicima. I bukvalno.
Pre neki dan u svlačionici je došlo do fizičkog obračuna direktora Nenada Peruničića i trenera golmana Zlatana Arnautovića... Ma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Perun udario Zlaju, bruji u širokom luku po čaršiji. Arnautović ne poriče, ali za novine ne želi ni da potvrdi, dok Peruničić otvoreno kaže:
- To me uopšte ne interesuje, bio sam veliki poštovalac njegovog dela i cele te generacije zbog svega dobrog što su uradili za naš rukomet, ali preko nekih stvari se stvarno ne može. Upravo zbog svega ovog što sam rekao, a odanost sam dokazao i prethodna dva puta kad sam insistirao da ga vrate u klub, ne mogu da dozvolim da on mene ne poštuje.
I...
- Pukne čoveku film u takvim situacijama. Kod nas je sve veoma napeto, nemaština, nema ni titule, svašta to izbaci na površinu, ali ja stvarno nisam neko ko treba da bude prvi finansijer kluba. Razapet sam na sve strane i ne znam ni sam koliko ću još moći da izdržim. Igor mi tu mnogo pomaže, ali prosto nas je malo... Mada nisam zadužen za neke stvari, ne bežim od odgovornosti i insistiram da se poštuju obaveze, da smo svi tu i dajemo sve od sebe, bez obzira na okolnosti. Takav sam, a sve ima svoje granice.

Onda...
- Ništa ne krijem, nisam ni do sad, neka sve ide na moj račun. Žao mi je što je ovako ispalo, ali postoji granica, ne dozvoljavam da bude bezobrazan. Ne može teška situacija u klubu da bude razlog za bilo šta, mora da bude poštovanja, ne mogu da me razapinju. Ostavljen sam da se borim sa situacijom, ovo je samo jedna od stvari, zbog bahatosti.
Šta ćete sad?
- Izdržaću, nema šta. Samo ne znam kako, evo, idemo i u tu Regionalnu ligu, dobra je za same igrače, a i potencijalne sponzore... A, puno mi srce kad pogledam Zvezdin podmladak, sve generacije nam u pogonu, to nije bilo uvek. Prava stvar, naša deca, samo niko neće da sačeka, nema strpljenja...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Arnautović: Peruničić pokušao da me eliminiše!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jun.2011, 01:34

Besparica u Crvenoj zvezdi, ostajanje bez trofeja i nezdrava atmosfera koja se stvorila oko kluba uzrokovali su sukob direktora Nenada Peruničića i trenera golmana Zlatana Arnautovića, posle koga je učitelj čuvara mreže napustio ekipu iz Ljutice Bogdana.. . Peruničićevu stranu priče smo već...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.