Antić: I u ovakvim situacijama ostajemo tim

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: I u ovakvim situacijama ostajemo tim

Centar Crvene zvezde Pero Antić razočaran je ubedljivim porazom od CSKA, ali kaže da nema predaje.

- Rezultat kaže da je najlošija utakmica. Čestitam CSKA, pokazuju da su jedan od najboljih timova. Ušli smo u njihov ritam, nismo uradili ono što smo se dogovarali na treningu. Imamo mnogo da radimo, bilo bi super ako izvučemo neku pouku iz ovoga kako je rekao i trener - rekao je Antić za sportklub.rs i dodao:

- Loše je izgledalo. Trebalo bi da radimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ono što se dogovorimo, ne samo na treningu, nego da to prebacimo i na teren. Moramo da se borimo od početka. Ne može CSKA da dođe ovde i ubaci svoj ritam. Znamo da imamo mlad tim, ali moramo da se borimo.

Već za dva dana Zvezda gostuje Olimpijakosu.

- Videćemo, sutra putujemo tamo. Ovo ostavljamo iza nas. Oni su dobili Fener tamo, biće puni samopouzdanja, biće puna hala, opet neka nova situacija za neke mlade igrače. Mi smo tim, bodrimo se i u ovakvim situacijama i ostajemo tim.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.