Anlave: Sedam osoba povredjeno na stadionu Crvene zvezde

Izvor: Studio B, 04.Avg.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anlave: Sedam osoba povredjeno na stadionu Crvene zvezde

Sedam osoba povređeno je večeras tokom fudbalske utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Ventspilsa u Beogradu, rekao je vlasnik klinike Anlave Slobodan Ivanović.

Ivanović je agenciji Beta rekao da su dve osobe odvezene u Urgentni centar, a jedna u Ortopedsku bolnicu Banjica.

"Radi se o povredama šaka i rasekotinama glave. Ničiji život nije ugrožen. Dežurne ekipe su na stadionu zbrinule još četiri osobe koje su zadobile lakše povrede, a intervenisalo se i zbog kolapsa", rekao je Ivanović i dodao da niko od navijača nije povređen u tuči.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

ANLAVE: SEDAM POVREĐENIH NA STADIONU CRVENE ZVEZDE

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011, 02:14

BEOGRAD - Sedam osoba povređeno je večeras tokom fudbalske utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Ventspilsa u Beogradu, rekao je vlasnik klinike Anlave Slobodan Ivanović...Ivanović je agenciji Beta rekao da su dve osobe odvezene u Urgentni centar, a jedna u Ortopedsku bolnicu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.