Alimpijević oprezan pred Mornar: Svako može da pobedi

Izvor: N1 televizija, 16.Dec.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević oprezan pred Mornar: Svako može da pobedi

Trener košarkaša Crvene zvezde istakao je da je utakmica sa Mornarom u ABA ligi izuzetno važna za tim, kako bi u završnici imao prednost domaćeg terena.

Košarkaši Crvene zvezde u petak uveče zabeležili su još jedan veliki trijumf u Evroligi, a već u subotu promeniće dva aviona kako bi stigli do Bara gde ih u nedelju uveče očekuje važna utakmica 12.kola ABA lige.

„I početka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ove mini turneje od tri gostovanja i pre pobede nad Valensijom, utakmicu sa Mornarom obeležio sam kao izuzetno važnu. Svesni smo značaja tog duela u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena. Zato utakmici sa Mornarom pristupamo sa najvećim oprezom", naglasio je Alimpijević i dodao:

"To je ekipa u kojoj se ističe nekoliko igrača, kao što su Nidam, Mićović, Luković, Vranješ... Ova liga pokazuje da morate da dajete maksimum u svakoj utakmici jer svako svakoga može da pobedi. Mi u ovaj važan meč ulazimo nakon teškog puta i praktično bez treninga, ali nadam se da ćemo biti na visini zadatka i pobediti." 

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i dva poraza. Vodeća Budućnost ima trijumf više, ali i utakmicu više.

„Ekipa Mornara je izuzetno neugodna, posebno na svom terenu. I pored toga što smo igrali evroligašku utakmicu u Valensiji, ispratili smo i rezultat utakmice u Zadru gde je domaći tim pobedio Budućnost i tu vidimo našu šansu da se na tabeli približimo ekipi iz Podgorice", nadovezao se Milko Bjelica.

Ekipa Crvene zvezde u subotu ujutru je krenula iz Valensije preko Istanbula, u Podgoricu odakle će autobusom produžiti za Bar.

Meč na crnogorskom primorju igra se u nedelju od 19 sati.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.