Alimpijević: Zbog ovoga smo prvi

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: "Zbog ovoga smo prvi"

Trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević smatra da su pobede slične večerašnjoj razlog što je njegova ekipa kolo pre kraja overila prvo mesto u ABA ligi.

Aktuelni šampion regionalne lige osigurao je pol-poziciju pred početak plej-ofa pobedom u Laktašima.

Zvezda je uz dosta poteškoća došla do očekivane pobede, a trener Dušan Alimpijević je u osvrtu na sam meč konstatovao da su pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poput večerašnje razlog što je njegov tim prvi na tabeli.

"Kada pogledate unazad rezultate, ovakve utakmice su razlog zašto smo na prvom mestu kolo pre kraja. Upravo zbog ovakvih mečeva, u kojima smo bili veliki favoriti u odnosu na protivnike i u kojima nismo dozvolili da izgubimo", kazao je Alimpijević.

Starteg crveno-belih dodao je da prvo mesto na tabeli ima veliki značaj pred početak plej-ofa i istakao da ne smatra da u igri njegovog tima postoje oscilacije.

"Imamo tri poraza u ABA ligi, deset pobeda u Evroligi. Imali smo lošu partiju u finalu Kupa, to nije bila oscilacija, a potom i lošu partiju protiv Bamberga kao posledicu svega toga. To je to", zaključio je Alimpijević.

Poslednji takmičarski meč u ligaškom delu regionalnog šampionata Zvezda će odigrati pred svojim navijačima protiv Cibone, ali je pre toga čeka gostovanje Barseloni u okviru 25. kola Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ALIMPIJEVIĆ: Zbog ovakvih pobeda i jesmo prvi u ABA ligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2018

Crvena zvezda slavila u Laktašima...Crvena zvezda je pobedila Igokeu u 21. kolu ABA lige i tako obezbedila prvo mesto pred start plej-ofa. Trener regionalnog i srpskog šampiona, Dušan Alimijević, govorio je posle meča u Laktašima o važnosti domaćeg terena u plej-ofu, ali i o meču u finalu Kupa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.