Alimpijević: Zadovoljan sam, bili smo hrabri

Izvor: RTS, 13.Okt.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Zadovoljan sam, bili smo hrabri

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je njegova ekipa bila hrabra u pojedinim momentima utakmice protiv Žalgirisa i da je zadovoljan što su crveno-beli odigrali neizvestan meč na početku Evrolige.
"Bili smo veoma hrabri i igrali smo dobro u pojedinim trenucima, ali to nije dovoljno da se pobedi ovakva utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u ovakvoj atmosferi i protiv tima kao što je Žalgiris. Rekao sam i pre meča da će sitnice odlučiti pobednika, a mi smo, naročito u prvom poluvremenu, imali problema sa građenjem skoka", rekao je Alimpijević.

Košarkaši Crvene zvezde porazom su počeli novo izdanje Evrolige, pošto su večeras u Kaunasu izgubili od Žalgirisa sa 76:78.
Crveno-beli su imali poslednji napad na meču, ali je Tejlor Ročesti promašio šut za tri poena sekund pre kraja.
"Zadovoljan sam, jer imam pet igrača bez iskustva u Evroligi, a na kraju smo imali šut za pobedu. To je košarka - nekad pobediš, nekad izgubiš", rekao je trener Zvezde. Zvezda u narednom kolu dočekuje Barselonu.
Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je da je izgledalo da njegova ekipa kontroliše meč protiv Crvene zvezde, ali da je dosta grešila.
"Tražio sam od svojih igrača pobedu od jednog poena, a dobili su sa dva... Činilo se da kontrolišemo utakmicu, ali imali smo dosta grešaka. U redu, mi smo mlad tim i to morate da razumete. Možda tražim previše od njih, ali mislim da su sposobni za to. Atmosfera je bila neverovatna. Šteta što kao trener ne mogu da uživam u tome, jer mi 2.000 stvari prolazi kroz glavu. Voleo bih da mogu više da uživam", rekao je Jasikevičijus.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TEŠKO DA MOŽE NESPRETNIJE: Štoper Mačve komičnim autogolom već rešio pitanje pobednika (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2017, 16:49

Igrači Crvene zvezde potpuno dominiraju u prvom poluvremenu meča protiv Mačve, a za drugi gol nisu morali previše da se potrude.. . Dovoljno je bilo samo da Nemanja Radonjić uputi slab centaršut sa leve strane, pri čemu bi ili golman ili štoperi Šapčana morali lako da prihvate loptu i otklone...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.