Alimpijević: Sramno, pričaću sa ljudima iz kluba

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2018, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Sramno, pričaću sa ljudima iz kluba

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je izuzetno ljut posle poraza njegovog tima od Mega Bemaksa u sedmom kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli su poraženi od Mege 76:74, što im je drugi poraz od starta lige, i sada su drugi na tabeli iza čačanskog Borca.

"Nemoguće je pobediti kad protivnik ima 54 skokva i to 22 u napadu, od čega samo jedan igrač uhvati 12 lopti! Sramno je dozvoliti rivalu tako nešto. Mega nas je potpuno zasluženo pobedila i čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << joj na tome", rekao je Alimpijević i dodao:

"Već nekoliko puta nam se dešava da nismo na utakmici, nije ovo prvi takav slučaj. Pričaću sa ljudima iz kluba, imam neke svoje ideje u vezi sa ovim što se desilo".

Sa druge strane, strateg Mege Dejan Milojević je istakao da pobeda nema preveliki rezultatski značaj.

"Velika pobeda za nas, ako se uzme u obzir situacija u kojoj smo bili, bez pola tima. Znači nam najviše na polju samopouzdanja, pokazali smo da možemo da budemo ravnopravni sa najboljom ekipom u ligi i pobedimo je. Forma nam je u usponu i to raduje", zaključio je Milojević.

Mega posle tog trijumfa zauzima treće mesto sa skorom 4-3.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alimpijević: Pričaću sa ljudima iz kluba

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2018

Crvena zvezda doživela je sinoć veoma težak poraz od Mega Bemaksa koji je na toj utakmici igrao sa sedam-osam igrača, od kojih su neki ranije tog dana igrali meč juniorskog šampionata. Crveno-beli su nastavili da se muče, a novi poraz u gostima je prilično razljutio i trenera Zvezde Dušana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.