Alimpijević: Pokazali smo karakter, ali to nije bilo dovoljno

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2018, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: "Pokazali smo karakter, ali to nije bilo dovoljno"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je večeras da njegova ekipa nije uspela da iskontroliše igru Makabija u tranziciji i njihov ofanzivni skok i da su to uzroci poraza.

"Nismo kontrolisali njihovu tranziciju u prvom poluvremenu, a takodje nismo kontrolisali ni njihov ofanzivni skok. Kad god smo imali dobar rezultat u prvom poluvremenu dopuštali smo im serije, posebno iz tranzicije", rekao je Alimpijević.

Košarkaši Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgubili su večeras u Tel Avivu od ekipe Makabija sa 89:75 u utakmici 19. kola Evrolige. Crveno-belima je ovo bio treći uzastopni poraz u Evroligi, a ukupno 12.



"U drugom delu smo pokazali karakter. To je bilo dobro, ali nije bilo dovoljno"
, zaključio je Alimpijević.

Zvezda u narednom kolu Evrolige dočekuje Olimpijakos.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.