Alimpijević: Mega kao FMP - bili smo mirni kad je trebalo

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Mega kao FMP - bili smo mirni kad je trebalo

"Moram da naglasim da sam veoma zadovoljan kako je ekipa pokazala smirenost u momentima kada je to bilo teško i privela utakmicu kraju onako kako je trebalo", naveo je trener crveno-belih

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa privela kraju utakmicu protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici i vratila se na deobu liderske pozicije.

"Čestitam mom timu na ovakvoj pobedi. Ovakvi trijumfi nam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trebaju, jer iz ovakvih mečeva izlazimo jači i stvaramo još bolju atmosferu. Iz nekog razloga, utakmice između Crvene zvezde i Mege su uvek zanimljive”, izjavio je Alimpijević posle utakmice.

Trener Zvezde je izneo niz komplimenata na račun Mege i dodao da se nada da će ipak biti što manje ovakvih mečeva.

“Sa Megom ćemo se ponovo susretati i zato u buduće moramo da se potrudimo da što manje puta igramo ovakve utakmice sa njima. Moram da naglasim da sam veoma zadovoljan kako je ekipa pokazala smirenost u momentima kada je to bilo teško i privela utakmicu kraju onako kako je trebalo. Smatram da je Mega uz FMP jedna od najtaklentovanijih ekipa i Mega kao i FMP radi sjajan posao sa mladim igračima."

Centar Zvezde Matijas Lesor ocenio je da njegova ekipa mora da igra mnogo bolje.

"Igrači Mege bili su veoma motivisani, ali to smo znali i pre meča i očekivali smo da će biti tako. Oni su veoma mlad tim i željni su dokazivanja. Mi moramo i možemo bolje, naročito u situacijama kada steknemo vođstvo. Ne smemo da stajemo i da se zadovoljavamo time već da nastavimo da igramo u istom ritmu."

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Alimpijević: "Ovakvi trijumfi nam trebaju"

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017

Trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević rekao je da su njegovom timu potrebne pobede poput večerašnje u Sremskoj Mitrovici...Košarkaši Crvene zvezde mt:s savladali su Mega Bemax u poslednjoj utakmici 13. kola ABA lige i ujedno poslednjoj u ovom takmičenju kada je 2017. godina u pitanju...Crveno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.