Alimpijević: Derbi uvek specifičan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Derbi uvek specifičan

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević uoči prvog derbija u sezoni protiv Partizana izjavio je da je to uvek specifična utakmica i dodao je ekipa konačno kompletna.

"Utakmice Crvene zvezde i Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su specifične same po sebi, jer u takvim utakmicama prestaje da bude važno ko ima kakav roster i u kakvoj je formi, već odlučuju mali detalji i male stvari. Ekipa Partizana sa pojačanjima koja je dovela, očigledno da je promenila i svoje ambicije, ali i igru na parketu. Ono što je dobro za Crvenu zvezdu da pred derbi moжemo da kažemo da smo konačno kompletni i to prvi put od početka ove sezone", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Najiskusniji igrač Crvene zvezde Pero Antić posle 10 godina ponovo će zaigrati u derbiju.

"Od derbija ne očekujem ništa osim velike borbe i da moji saigrači daju maksimum. U ovakvoj utakmici ne odlučuju ni trenutna forma, ni skauting, ni priprema, već žželja za pobedom i srce. Igrao sam od poslednjeg derbija pre nego što sam otišao prvi put iz Zvezde, mnogo velikih utakmica i za trofeje, mnogo je iskustva sada tu, ponavljam utakmica, u kojoj moraš da imaš veću želju od protivnika da je dobiješ" rekao je Antić.

Utakmica 9. kola ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šta je rekao Alimpijević pred derbi sa Partizanom?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2017

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević uoči prvog derbija u sezoni protiv Partizana izjavio je da je to uvek specifična utakmica i dodao je ekipa konačno kompletna...- Utakmice Crvene zvezde  i Partizana su specifične same po sebi, jer u takvim utakmicama prestaje da bude važno ko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.