Aleksić nosi Malatiju, novi gol za pobedu i drugo mesto! Pogodio i Donald!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić nosi Malatiju, novi gol za pobedu i drugo mesto! Pogodio i Donald!

Fantastično igra Danijel Aleksić.

Srpski fudbaler Danijel Aleksić nastavlja sa sjajnim partijama u dresu Malatije.

Njegov tim je danas uspeo da slavi protiv Gectepea sa 3:2, a Aleksić je golom doneo pobedu domaćinu.

Šišmanoglu je doneo prednost Malatiji, domaćinu na ovoj utakmici, ali je Abunar izjednačio u 20. minutu na 1:1. Mičel Donald, nekadašnji igrač Crvene zvezde, uspeva da postigne novi gol za svoj tim u 34. minutu, ali ponovo radost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćina nije dugo trajala pošto je Bijogo Poko izjednačio u 41. minutu.

U drugom poluvremenu sudija pokazuje na belu tačku nakon VAR tehnologije, Malatija je golom Aleksića iz penala stigla do velike pobede.

Ovo je bio treći gol Danijela Aleksića u poslednja četiri dana, protiv Bodrumspora je postigao dva gola u kupu.

Pobedila je danas i ekipa Konjaspora na gostovanju Erzurumu sa 1:2, a Marko Jevtović je odigrao svih 90 minuta za taj tim.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlahović se vraća u život, pogodio protiv Milana! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019

Iz Firence tvrde da je Srbin zalog za budućnost, nadamo se skoriju...Nekadašnji fudbaler Partizana Dušan Vlahović se polako vraća u formu nakon dolaska u Fiorentinu...Srbin često nastupa za omladinski tim "Viole", a danas je bio jedan od strelaca protiv vršnjaka iz Milana u 15. kolu italijanske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.