Izvor: Piplmetar.rs, 26.Okt.2023, 04:30

Aleksandar Dragović: Želeli smo pobedu

Aleksandar Dragović. Foto: Srđan Stevanović/Starsport
Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da je njegova ekipa večeras pokazala da može da igra protiv Lajpciga i istakao da se nada bodovima protiv tog tima Beogradu, u narednom kolu Lige šampiona.
„Rezultatom ne možemo da budemo zadovoljni. Očekivali smo ovakvu utakmicu, da ćemo imati naše prilike, znali smo da će grešiti na njihovoj polovini… >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Oni su njihove šanse iskoristili, mi naše nismo i to je odlučilo utakmicu“, rekao je Ivanić za Arenu sport posle utakmice.
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od Lajpciga sa 1:3, u utakmici trećeg kola Lige šampiona. Ova dva tima sastaće se u Beogradu u narednom kolu, 7. novembra.
„U Beograd možemo da ponesemo to da možemo da igramo protiv jednog ovakvog tima i da se nadamo bodovima. Videli smo da možemo i žao nam je što večeras nismo uzeli bar bod, ali moramo da se okrenemo narednoj utakmici“, rekao je Ivanić.
Zvezda je loše počela utakmicu, a Ivanić je naveo da je njegova ekipa možda i previše respektovala protivnika.
„Nažalost, kaznili su naše greške, ali smo kako je utakmica odmicala shvatili da možemo da igramo, stvorili neke prilike. Jako mi je žao što nismo iskoristili prilike, jer smo mogli utakmicu da odvedemo u našu korist i da imamo pozitivan rezultat. Borili smo se, dali smo sve od sebe. Nadam se bodovima u Beogradu“, rekao je Ivanić.
Fudbaler Zvezde Aleksandar Dragović je za Arenu sport naveo da je njegov tim verovao u pobedu u Lajpcigu.
„Nismo došli ovde da vidimo stadion i Nemačku. Želeli smo pobedu. Ali, to je Liga šampiona, moramo da učimo. Lajpcig je pobedio i Bajern, jaka su i brza ekipa. Svaka čast kako smo izgledali na njihovom stadionu“, rekao je Dragović.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.