Aleee, ale, ale, ale, Miloš, Miloš! Ludnica, spektakularan doček za Tea! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Aleee, ale, ale, ale, Miloš, Miloš!'' Ludnica, spektakularan doček za Tea! (video)

Kakvo pojačanje, takav i doček - spektakularno!

Dugo je srpski reprezentativni plejmejker Miloš Teodosić vagao gde će nastaviti karijeru, ali je italijanski Virtus i pored nekoliko evroligaških ekipa, među kojima je bila i Crvena zvezda prema kojoj Teo gaji posebne emocije, uspeo da istraje u nameri da ga angažuje i na kraju je u tome i uspeo.

Teodosić je sa Virtusom dogovorio trogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnju, a prema informacijama iz Italije, zaradiće 5.1 milion evra za te tri sezone, uz dodatne bonuse ukoliko se Virtus plasira u Evroligu.

Večeras je Teo doputovao u Bolonju, gde ga je dočekao veliki broj navijača Virtusa, koji su oduševljeno skandirali njegovo ime.

OVDE možete da pogledate deo te atmosfere, a zvanična promocija zakazana je za sredu u 14 časova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.