Ako prodje, Zvezda protiv pobednika meča Dinamo Tbilisi - Tirana

Izvor: Beta, 10.Avg.2020, 12:53

Ako prodje, Zvezda protiv pobednika meča Dinamo Tbilisi - Tirana

Fudbaleri Crvene zvezde će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ako pobede prvaka Gibraltara Evropu, igrati protiv boljeg iz meča Dinamo Tbilisi - Tirana, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Šampion Srbije će u prvom kolu kvalifikacija dočekati Evropu u Beogradu 18. avgusta. Ako prodju prvo kolo, izabranike Dejana Stankovića potom čega gostovanje Dinamu iz Tbilisija ili Tirani. Igra se samo jedan meč i on je na programu 25. ili 26. avgusta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ako prođe, Zvezda protiv pobednika meča Dinamo Tbilisi – Tirana

Izvor: Danas, 10.Avg.2020

Fudbaleri Crvene zvezde će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ako pobede prvaka Gibraltara Evropu, igrati protiv boljeg iz meča Dinamo Tbilisi - Tirana, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.