Ako ode Džajić, odlazim i ja

Izvor: RTS, 09.Okt.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ode Džajić, odlazim i ja

Potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev rekao je ekipi RTS-a da nema previše istine u priči o neslogi u upravi kluba sa Marakane. Ako ode Dragan Džajić, odlazim i ja. Ako Džajić ostane, verovatno će biti mesta i za mene. Oštro demantujem glasine da postoji nejedinstvo u FK Crvena zvezda, istakao je Tončev.

Na Marakani je održan sastanak predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragana Džajića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa potpredsednicima Slavišom Kokezom i Ivicom Tončevim. Kako je rečeno ekipi RTS-a, velike odluke neće biti donete pre Skupštine, koja je zakazana za 25. oktobar.

"Ako ode Dragan Džajić, odlazim i ja. Ako Džajić ostane, verovatno će biti mesta i za mene. Oštro demantujem glasine da postoji nejedinstvo u FK Crvena zvezda. Sačekaćemo Skupštinu 25. oktobra i tu će se sigurno doneti važne odluke", rekao je našoj ekipi Ivica Tončev.

Ovako je potpredsednik kluba sa Marakane pokušao, koliko uspešno pokazaće naredni dani, da smiri sve glasnije navode o neslogi u samom vrhu rukovodeće strukture kluba sa Marakane.

Podsećanja radi, mediji su tokom utorka naširoko govorili o jasnoj podeli u Crvenoj zvezdi, koja je Dragana Džajića ostavila sa jedne a Slavišu Kokezu, Ivicu Tončeva, Zorana Stojadinovića i Zorana Bašanovića sa druge.

Kokeza i Tončev su, što eksplicitno a što implicitno, ponudili odrešene ruke Džajiću da sastavi Upravni odbor i preuzme punu, ili gotovu punu kontrolu nad najtrofejnijim srpskim klubom.

Treća Zvezdina zvezda je, opet nezvanično, zamolio da dobije određeno vreme kako bi dobro razmislio i doneo konačnu odluku. 

Razlog zbog su Slaviša Kokeza i Ivica Tončev toliko uticajni u ovoj garnituri Zvezdine uprave leži u činjenici da oni, kako prenose beogradski mediji, više od ostalih uspevaju da obezbede kakva-takva finansijska sredstva u ovim, za crveno-bele, teskobnim vremenima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tončev: Ako ode Džajić, odlazim i ja

Izvor: RTS, 09.Okt.2013

Potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev rekao je ekipi RTS-a da nema previše istine u priči o neslozi u upravi kluba sa Marakane. "Ako ode Dragan Džajić, odlazim i ja. Ako Džajić ostane, verovatno će biti mesta i za mene. Oštro demantujem glasine da postoji nejedinstvo u FK Crvena zvezda",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.