Agent Daude: Tužba Zvezdi, rekli su da će isplatiti novac samo da osvoje titulu!

Izvor: Blic, 22.Maj.2013, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent Daude: Tužba Zvezdi, rekli su da će isplatiti novac "samo da osvoje titulu"!

Šveđanin Patrik Merk, agent fudbalera Crvene zvezde Abiola Daude izjavio je da će morati da tuži klub iz Ljutice Bogdana jer je njegov klijent dobio samo deset odsto novca za prvu sezonu, ni paru od garantovane provizije, pa čak ni novac kojim je plaćena obična avionska karta za igrača.

"Situacija u Zvezdi je neprihvatljiva i želim da se to zna i u Srbiji. Dogovor je bio da ako ne plate za mesec dana, provizija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naraste za deset odsto, a još nema ništa. Stojadinović mi je pre određenog vremena rekao da će sve biti u redu, samo da osvoje titulu. Iz Zvezde su najavili i da će dobiti novac od 'Gasproma', pa da će rešiti dugovanja, ali opet ništa. Vidim da od titule nema ništa, a oni izbegavaju moje pozive. Zato sam obavestio advokata koji priprema tužbu. Prijavićemo ih i u FSS i u FIFA. A što se njih tiče, mogu samo da kažem da se tako ne radi. Pa nije vođenje velikog kluba partija pokera!", oštar je Merk za Večernje novosti.

On je dodao i da je ljut na Zvezdu jer je Dauda tokom zime mogao da pređe u neki drugi klub.

"Ovo je Daudi jedini izvor prihoda. Pa što su uopšte ulazili u posao ako nisu sposobni da plate", zapitao se Merk.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Menadžer Abiola Daude tuži Zvezdu

Izvor: NaDlanu.com, 22.Maj.2013

Fudbaler Crvene zvezde Abiola Dauda dobio je samo deset odsto novca za prvu godinu, pa je agent nigerijskog napadača Patrik Merk najavio da će tužiti klub sa Marakane...Šveđanin je u razgovoru naveo da nije dobio ni cent od dogovorene provizije."Situacija u Zvezdi je neprihvatljiva i želim da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.