Aerodrom prazan: Niko od novinara na dočeku Zvezde

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom prazan: Niko od novinara na dočeku Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su na Maltu na revanš utakmicu protiv Florijane u prvom kolu LŠ, ali niko od novinara nije sačekao crveno-bele na aerodromu.

Kako javlja naš reporter Nemanja Đorđević, izabranici Vladana Milojevića su sleteli nešto posle 14.30, a uveče ih očekuje trening na stadionu Hibernijansa u Paoli, gde će se u četvrtak u isto vreme odigrati utakmica.

U prvom meču crveno-beli su pobedili Florijanu rezultatom 3:0, a pobednik tog duela će u drugom igrati protiv pobednika meča kazahstanskog Irtiša i bugarske ekipe Dunav Ruse.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde doputovali na Maltu

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2017

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su danas na Maltu, na revanš utakmicu protiv Florijane, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...Ekspedicija Zvezde je nešto posle 14.30 stigla je na Maltu...Fudbaleri Zvezde će večeras od 20.30 obaviti trening na stadionu Hibernijansa u Paoli, gde će se u četvrtak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.