Adžić: Menadžer skuvao Adijevu čorbu

Izvor: S media, 18.Feb.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adžić: Menadžer "skuvao Adijevu čorbu"

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić optužio je menadžera Lija Adija, Gorana Milovanovića, da je u javnost lansirao priču o nezadovoljstvu i odlasku potencijalnog reprezentativca Gane.

- Adi ima pravo da želi da ide u junu. Stranci uglavnom pre ili kasnije žele da idu iz Srbije. Tada ćemo i da pričamo sa njim. On ima ugovor sa Zvezdom još dve i po godine i njegov odlazak zavisi od igara koje bude >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pružao. Iza ove priče stoji njegov menadžer. Ipak, da bude jasno, kad dođe vreme za Adijev odlazak iz Zvezde o njegovom transferu odlučivaće samo klub. Do tada od Adija očekujem profesionalno izvršavanje obaveza a od njegovog menadžera da se više ne bavi ovakvim poslovima - navodi Adžić za klupski veb-sajt.

Zvezda će kazniti Adija

UEFA želi da pomogne Prosinečkom

Li Adi ogorčen: Želim da idem iz Zvezde!

Adžić je otkrio da navodno nezadovoljstvo zbog vize za Adija nije bilo u nadležnosti crveno-belih već Fudbalskog saveza Gane.

- Što se šengen vize za Adija tiče a zbog koje nije igrao za Ganu, tu takođe želim da budem jasan. Adi je vizu morao da izvadi u Gani tokom odmora, a nacionalna federacija je obavezna da igračima koje zove obezbedi vizu. To svakako ne može da se radi u Turskoj tako da to što priča Milovanović nije tačno - otkrio je sportski direktor crveno-belih.

Milovanović: Niko me ne zove

Lukić: Robi je obeležen

Perović neće na pozajmicu u Rusiju

Zvezdin defanzivac je u petak predao potpisanu izjavu na engleskom.

- Izjavljujem da sam nezadovoljan dosadašnjim rezultatima kluba i da sam očekivao mnogo bolje igre, tako da bih želeo da nastavim karijeru u nekom drugom evropskom klubu od juna. Ja sam profesionalac. Ispunjavaću svoje dužnosti u potpunosti prema klubu i treneru Prosinečkom. Nikada nisam izjavio ništa loše o klubu ili o treneru Prosinečkom. Želim da naglasim da ću od sada sa medijima razgovarati isključivo licem u lice, a ne preko telefona. Još jednom, naglašavam da želim pobede i trofeje sa Zvezdom, ali u isto vreme, u slučaju dobre ponude i za mene i za Crvenu zvezdu želeo bih da nastavim karijeru u jačoj ligi - stoji u Adijevoj izjavi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.