Aćimović: Zvezda na pravom putu

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aćimović: Zvezda na pravom putu

Bivši fudbaler Crvene zvezde Milenko Aćimović rekao je da su ‘crveno-beli’ izabrali pravi put time što se oslanjaju na mlade igrače.

Aćimović, koji je branio boje Zvezde od 1998. do 2002. godine, trenutno vrši funkciju sportskog direktora Olimpije, koja je u sredu igrala 1:1 sa ‘crveno-belima’ u prijateljskom susretu na pripremama u Turskoj.

Puno mi je bilo srce kada smo se dogovorili da organizujemo prijateljsku utakmicu. Vreme provedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Crvenoj zvezdi nikada neću zaboraviti, to je najlepši period u mojoj karijeri”, rekao je Aćimović.

Aćimović se susreo i sa nekadašnjim saigračem Nenadom Lalatovićem, koji je od početka ove sezone na klupi Zvezde.

Tri sezone smo igrali zajedno. Verujem da će imati uspeha i kao trener, video sam da ima u timu dosta dobrih, mladih igrača. To je pravi put, ali treba još vremena da se sve sredi, naravno. Za obe ekipe je ova provera u Antaliji bila baš ono što im je bilo potrebno. Još su teške noge, ali se igrači nisu štedeli, svi su želeli pobedu”, istakao je Aćimović.

Lalatović, takođe, nije krio zadovoljstvo što je ponovo video bivšeg saigrača.

Prošlo je 12 godina od poslednjeg susreta, a sa njim sam se, tokom tri sezone, radovao osvajanju četiri trofeja. Bile su to jedna dupla kruna i još po jedna titula i kup. Veoma ga cenim i poštujem”, naglasio je Lalatović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.