AVRAMOVIĆ MU JE U MISLIMA! Jago ne može da dočeka derbi, Brazilac poslao poruku pred novi okršaj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 16:24

AVRAMOVIĆ MU JE U MISLIMA! Jago ne može da dočeka derbi, Brazilac poslao poruku pred novi okršaj (VIDEO)

Sve što je objavljivao, ticalo se indirektno srpskog igrača.

Košarkaš Crvene zvezde Jago Dos Santos ne može da dočeka meč protiv Partizana. Crno-beli su u prvom večitom derbiju u Evroligi slavili u neizvesnoj završnici, a priliku za revanš će tim sa Malog Kalemegdana imati večeras od 20 časova, u okviru regionalne ABA lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Jago je najpre promenio profilnu sliku na društvenoj mreži "X", i stavio fotografiju nastalu neposredno nakon driblinga nad Avramovićem, koji je rešio prvi derbi. Promenio je i naslovnu stranu, koja je takođe nastala u momentima nakon duela sa Aleksom.

Brazilac je potom objavio i scenu iz popularnog crtanog filma - Zmajeva kugla:

Ahhhhhhhh, the time is now 😈😈😈 https://t.co/xlwpiM92CU

— yagomateus02 (@Ymateus02) October 30, 2023

"Ah došlo je vreme" - napisao je Jago u opisu tog videa.

Jago je u prvom susretu imao 11 poena i pet asistencija, ali je Avramović na kraju slavio. Novi okršaj njih dvojice ćemo gledati večeras.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski fudbaler sa štakama u Areni gleda "večiti" derbi VIDEO

Izvor: B92, 30.Okt.2023

"Večiti" košarkaški derbi izaziva veliku pažnju regionalne, evropske, pa i svetske javnosti. Tako je bilo pre četiri dana, a tako je i sada...Ovog puta u prvom redu zatečeno je neočekivano lice – hrvatski reprezentativac u fudbalu Ivan Perišić došao je u Beograd da gleda okršaj Partizana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.