APEL BUDUĆNOSTI: Molimo da navijanje bude fer, sportsko i korektno

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 21:35

APEL BUDUĆNOSTI: Molimo da navijanje bude fer, sportsko i korektno

Podgoričani sutra od 20 časova dočekujuu Crvenu zvezdu u drugom meču polufinala ABA lige.

Košarkaški klub Budućnost pozvao je večeras navijače podgoričkog tima da ne vređaju ekipu Crvene zvezde i članove njihovih porodica na sutrašnjem drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Budućnost će sutra od 20 sati u Podgorici dočekati ekipu Crvene zvezde u drugom meču polufinala plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ABA lige. Serija se igra na dve pobede, a "crveno-beli" su u prvom meču slavili 93:55. Budućnost je u saopštenju navela da će kapije Sportskog centra "Morača" biti otvorene od 18,30 časova.

 - Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima. Budućnost poziva sve navijače da u meču sa Zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno - ističe se u saopštenju Budućnosti.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.