ANKETA: Budi Milojević  izaberi svojih 11 za meč s Suduvom

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Budi Milojević " izaberi svojih 11 za meč s Suduvom

Tradicionalno B92 vam nudi mogućnost da izaberete vaš sastav uoči meča Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Šampion Srbije od 20 časova igra u Litvaniji protiv Suduve u prvom kolu kvalifikacija za elitno fudbalsko takmičenje.

Vladan Milojević odlučio je da povede 21 igrača na prvo ovosezonsko gostovanja, a ujedno i prvu zvaničnu utakmicu u sezoni 2019/2020.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde verovatno zna spisak fudbalera koji će izaći na teren, a mi vam putem ankete nudimo mogućnost da izaberete svojih jedanaest.

Verovatno najmanje sumnje ima u tome ko će među stative protiv litvanskog šampiona. U konkurenciji su Milan Borjan i Zoran Popović, a vi nam recite ko bi trebalo da bude Zvezdin golman u Marijampolju.

Odbrana je bila zaštitni znak ekipe Vladana Milojevića u prošlosti, međutim ovoga puta moguće su promene u odnosu na godinu dana. Vujadin Savić i Filip Stojković imali su zagarantovano mesto u jedanaest, međutim ovoga puta situacija je nešto drugačija.

Stojković je pao u drugi plan zbog odlične forme Marka Gobeljića, dok je Savić u lošem ritmu i mogao bi da napusti crvene-bele ako dođe inostrana ponuda. Štoperski par trebalo bi da bude Babić-Milunović, dok je pozicija levog beka rezervisana za Milana Rodića.

U veznom redu dali smo vam mogućnost da izabrete tri fudbalera, pošto će Zvezda verovatno igrati u nešto drugačijoj formaciji. Jovičić bi trebalo da zauzme mesto zadnjeg veznog, a ispred njega bi mogli Ivanić i Jovančić.

Pre smo vam nudili da birate petoricu igrača, ali Marin i Ben će igrati nešto ofanzivnije i zbog toga smo ih prebacili u napad. Za mesto u veznom redu konkuriše i novo pojačanje Hose Alberto Kanjas.

Kada je reč o napadu, dve stvari su 99 odsto poznato – Marko Marin dejstvovaće po levom boku, a El Fardu Ben po desnom. Mesto centralnog napadača trebalo bi da pripadne Ričmondu Boaćiju, koji se, ruku na srce, nalazi u lošoj formi.

Ipak, očekuje se da on dobije prednost u odnosu na Portugalca Tomanea, kao i Milana Pavkova, koji verovatno neće biti u konkurenciji za 18 igrača. Tu su još Vukanović i Krstović.

Utakmica između Suduve i Crvene zvezde igra se od 20 časova u Marijampolju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.