Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐELKOVIĆ PONOVO STRELAC: Zvezda iz penala do izjednačenja (VIDEO)

Nije dugo trajala prednost Radnika. U 24. minutu, sudija Grujić je dosudio penal za Crvenu zvezdu, nakon čega je Dušan Anđelković poravnao rezultat.
Prošao je Marko Petković po desnoj strani, ušao u kazneni prostor, nakon čega je gurnuo loptu ka Srđanu Plavšiću. Zvezdin vezista je došao do nje pre defanzivaca Radnika i naterao Milovanovića na start. Fudbaler Radnika je za trenutak zakasnio, umesto lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zakačio Plavšića po nozi, pa nije bilo mnogo dvoumljenja – Zvezda je dobila jedanaesterac, a Anđelković priliku da prevari Čančarevića za izjednačenje.
(YOutube/Volim Sport TV)
(Youtube/Volim Sport TV)
The post ANĐELKOVIĆ PONOVO STRELAC: Zvezda iz penala do izjednačenja (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penal za Zvezdu u Surdulici (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016

Glavni arbitar utakmice Danilo Grujić smatrao je da je došlo do kontakta između Miloša Milovanovića i Srđana Plavšića, pa je pokazao na kreč, a Dušan Anđelković postigao četvrti gol u sezoni..Vrlo efikasan start utakmice u Surdulici. Radnički je poveo golom Stefana Nikolića u 10. minutunakon...

Nastavak na MozzartSport.com...

Penal, autogol – Zvezdina pobeda! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016

Zvezda je ponovo profitirala pod skutima sreće. Kao u Gornjem Milanovcu. Tada je junak bio mladi Luka Adžić, a sada igrači srpskog šampiona mogu da zahvale rezervisti domaćina Zlatanoviću, koji je u 86. minutu zakucao loptu u sopstvenu mrežu i režirao ishod meča! Siže staje u nekoliko reči:...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.