Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2024, 17:20

ANDRIJA KALUĐEROVIĆ ZA HS: ‘Napad OFK Beograda je u sigurnim rukama, igranje za Zvezdu je ostvarenje sna!’ (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda je po meni ostavila dobar utisak Ligi šampiona, jeste da su ispali, igrali su protiv odličnih ekipa.’ Ostaće upisan zlatnim slovima u anale srpskog fudbala, kao fudbaler koji je u svakom klubu ostavio veliki trag i bio miljenik navijača, ali i kao vlasnik rekorda sa navjiše golova u Superligi. Taj poduhvat su prevazišli ... Read more
The post ANDRIJA KALUĐEROVIĆ ZA HS: ‘Napad OFK Beograda je u sigurnim rukama, igranje za Zvezdu je ostvarenje sna!’ (FOTO) (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SENZACIJA NA OSTRVU: Tim iz šeste lige Engleske izbacio Ipsvič iz FA Kupa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2024

Veliki uspeh. Kada se kaže da je lopta okrugla i da je sve moguće, to se i stvarno misli. Svedoci smo mnogih senazacija u fudbalu i preokreta, ali to ovu igru čini posebnom i zanimljivom. Jedno veliko iznenađenja dolazi nam sa Ostrva gde je tim iz šeste lige Engleske izbacio Ispvič iz FA Kupa. ...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.