Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR KATAI: Grof neće morati da gleda u pasulj!

Crvena zvezda će sa samo jednim napadačem napasti Borac iz Čačka, a u slučaju i da se on povredi, kandidat da promeni poziciju postoji.

Reč je o Aleksandru Kataiju. Igraču koji je sezonu počeo kao polušpic, a sada je krilni napadač. Kako kaže, sada bi mogao da se oproba i u ulozi “lažne devetke”.
PROBLEMI U ZVEZDI: Katai i Vijeira ne razgovaraju! (VIDEO)
– Mogu da igram >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i “lažnu devetku”, ako trener Božović proceni da je to u nekom trenutku potrebno. Igram sve što šef od mene zahteva. Borac nam je zagorčao život u Kupu, nedavno smo jedva izjednačili i vreme je da pobedimo. Naravno, biće teško. Želimo da ovu sezonu završimo na pravi način.
Trener Miodrag Božović je Kataiju poručio da mora da gleda u pasulj kada će ovaj odigrati dobar meč.
-Grof je duhovit čovek, pamtiću njegove šale dok sam živ. I ne smetaju mi. Prvo je pominjao da mi smetaju sunce i vrućine, nedavno da mora da gleda u pasulj kao ću igrati, ali neće biti potrebno – rekao je Katai.
HRVATI PONIŽAVAJU ZVEZDU: Zvezdin fudbaler u reprezentaciji? Ne, hvala!
Crvena zvezda u subotu od 17 časova gostuje Borcu u Čačku.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.