Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Zvezda je timčina, ima će jak vetar u leđa!

Ekipa Panatinaikosa stigla je u Beograd gde je sutra od 20 časova čeka meč 10. kola Top 16 faze Evrolgie protiv Crvene zvezde.

Selektor Srbije i trener “zelenih” istakao je da njegov tim čeka veoma težak meč u Kombank areni, jer je Zvezda kvalitetan tim i imaće vetar u leđa.
– Uvek je teško igrati u Beogradu, vidim da se danima priča o meču, euforija raste, sigurno je da će navijači Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << biti pravi vetar u leđa ekipi. To je prava podrška klubu, mi sve to razumemo, ali nadam se da će moj tim odgovoriti na pravi način. Zvezda je tim, timčina. Moraćemo da budemo na najvišem nivou – rekao je Đorđević po dolasku ekipe na aerodrom, a preneo je Blic.
On je istakao i da bi sutrašnju utakmicu mogao da odliči bolji skok.
– Mogao bi da odluči skok. Recimo, mi smo u Atini dozvolili mnogo skokova, a pritom smo loše počeli meč. Posle je bilo jako teško da se vratimo. Ne smemo to sada da dozvolimo – rekao je Đorđević ne želeći da otkrije od kojih igrača njaviše strepi:
– Svako je bitan u Zvezdi. Čak se više plašim onih sa crvenim pasošem. Čeka nas težak meč, Zvezda igra odlično cele sezone, napravili su prave izmene igračkog kadra. To daje rezultate. Međutim, i mi smo se promenili, pojačanja su prava, sigurno je da će ovo biti jako zanimljiv meč. Evroliga je jako naporno takmičenje, zahtevno, duga klupa može presuditi u ovakvim duelima.
Pred današnji meč crveno-beli su dobili podršku od jednog NBA igrača i jednog NHL igrača.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: "Daćemo sve za šestu u nizu"

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2016, 00:37

Trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević kazao je da u petak očekuje težak meč u Beogradu, ali je izrazio nadu da će njegov tim upisati šestu pobedu u nizu...Vicešampion Grčke u petak od 20 časova gostuje Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 10. kola TOP 16 faze Evrolige...Panatinaikos je prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.