AKCIJA CRVENO-BELA KRV: Prvog dana skupljeno 120 jedinica, Mijailović prezadovoljan

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 15:35

AKCIJA "CRVENO-BELA KRV": Prvog dana skupljeno 120 jedinica, Mijailović prezadovoljan

Crvena zvezda 21. put organizovala dobrovoljno davanje krvi.

Tokom prvog dana akcije "Crveno-bela krv" u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ skupljeno je 120 jedinica krvi. Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je veliko zadovoljstvo što su crveno-beli organizovali ovu humanitarnu akciju i naglasio kolika je njihova važnost.

U toku prvog dana se ukupno pojavilo 135 ljudi i prikupljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 120 jedinica krvi. Drugi dan akcije „Crveno-bela“ krv biće održan i danas od 10 do 18 sati.

Čelsi čeka finale Lige šampiona, ali FA kup je izuzetno cenjen u Engleskoj, pa će današnje (18.15) finale s Lesterom biti vrlo važno za tim Tomasa Tuhela. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,40, a na pobedu Lestera 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

 - Ovo je 21. akcija dobrovoljnog davanja krvi koju organizuje Crvena zvezda. Do sada su prikupljene značajne zalihe krvi. Za vreme pandemije klub je u više navrata pokazao društvenu odgovornost, zbog čega sam jako ponosan. Iz Zavoda za transfuziju uvek poručuju da su veoma zahvalni, jer im sa našeg stadiona stalno pristižu velike količine jedinica krvi, a pre dve godine smo oborili rekord po broju davalaca - rekao je Mijailović za klupski sajt. - Ovo je godina obaranja brojnih rekorda na terenu, osvojenih bodova i postignutih golova, kao i četvrte titule u nizu. Nadam se da će se ti rekordi preneti i na ovu humanitarnu misiju, jer je to u ovoj situaciji najvažnije. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve zvezdaše da se priključe akciji dobrovoljnog davanja krvi jer naš mali doprinos nekome može spasiti život.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRAVO: Zvezdaši prikupili 280 jedinica krvi

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021

Danas je u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ od 10 do 18 časova održan drugi dan akcije „Crveno-bela krv“. Zvezdaši su se i ovog puta odazvali u velikom broju, a tokom današnjeg dana sakupljeno je ukupno 160 jedinica krvi, čime je još jednom pokazana velika humanost na stadionu.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.