ABA: Zvezdin trening pred Brešu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zvezdin trening pred Brešu

Crvena zvezda opravdala je ulogu favorita protiv Igokee, gosti iz Laktaša savladani su sa 96:72 (25:23;27:21; 23:11; 21:20 )

Not in Faye's paint! #ABALiga @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/0YiEuJllYn— ABA Liga (@ABA_League) October 20, 2018

INCOMING!

Filip Čović Mo Faye#ABALiga @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/XR7HDpzMU5— >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ABA Liga (@ABA_League) October 20, 2018

Domaćin u hali "Aleksandar Nikolić" nije izgubio prednost ni u jednom momentu utakmice. Trudili su se košarkaši Igokee da pariraju, pogotovo u prvom poluvremenu, ali drugo poluvreme je bilo druga priča.

Dvocifrena prednost sa kraja prvog poluvremena 54:44 samo je rasla do maksimalnih 25 poena razlike na samom kraju.

Svi igrači pobedničkog tima su stupili na parket i lista strelaca je bila vrlo ravnomerna. Mladi Aleksa Radanov je iskoristio svaki minut, predvodio je  Crvenu zvezdu sa 16 poena bez promašaja iz igre, Branko Lazić je brojao do 12, a Filip Čović je podelio 10 asistencija.

U poraženom sastavu, koji je igrao bez Radivojevića i Adamovića, blistao je očekivano tandem Zubčić-Lešić. Tomislav Zubčič je dao 16 poena, a Sava Lešić 21.

Partizan se ispromašivao u Novom Mestu

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.