ABA - Zvezda naučila lekciju iz Zagreba, surova osveta Primorskoj!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Zvezda naučila lekciju iz Zagreba, surova osveta Primorskoj!

"Crveno-beli" ubedljivo slavili u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Primorsku sa 90:64 (28:21, 17:3, 28:24, 17:16) u prvom kolu ABA lige.

Izgleda da su izabranici Milana Tomića naučili lekciju iz Zagreba kada su poraženi od ekipe iz Kopera, pa su već na početku meča stekli osetnu prednost.

Sredinom prve četvrtine Slovenci su uspeli da se vrate u igru, čak i povedu, ali su "crveno-beli" dodali gas i otišli na "plus >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sedam" nakon prve deonice meča.

Nisu stali košarkaši Zvezde ni u drugoj četvrtini kada su stekli veliku prednost od čak 21 poen, dok su Primorskoj dozvolili tek tri poena do odlaska na odmor.

U istom su stilu nastavili "crveno-beli" nakon prvog poluvremena, pa su sredinom treće četvrtine vodili i sa 36 koševa razlike, u međuvremenu je proradio i napad Primorske, ali već tada je bilo jasno da je pitanje pobednika rešeno.

Na kraju, šampion ABA lige je u velikom stilu uspeo da stigne do trijumfa na otvaranju nove sezone sa ubedljivih

Najefikasniji u redovima domaće ekipe bili su Lorenco Braun sa 18 poena i 10 asistencija, Dobrić (13 poena) i Gist (11p, 7s), dok se u slovenačkoj ekipi istakao sjajni Lens Haris sa 17 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobede Zvezde i Budućnosti u ABA ligi

Izvor: Beta, 06.Okt.2019

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Primorsku iz Kopra sa 90:64 (28:21, 17:3, 28:24, 17:16), u utakmici prvog kola ABA lige.Svi igrači Zvezde upisali su se medju strelce, a najefikasniji je bio Lorenco Braun sa 18 poena i 10 asistencija. Ognjen Dobrić postigao je 13 poena, Džejms...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.