ABA - Triler u Novom Mestu, Kouzi produžio Zvezdinu agoniju!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Triler u Novom Mestu, Kouzi produžio Zvezdinu agoniju!

Iznenađenje u Sloveniji.

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su niz poraza u svim takmičenjima pošto su poraženi u Novom Mestu od Krke 79:77 (17:20, 20:25, 18:16, 24:16) u 3. kolu ABA lige.

Bio je ovo treći poraz "crveno-belih".

Aktuelni šampion je ušao u meč dva uzastopna poraza i pobeda u Sloveniji je bila imperativ od samog početka duela u dvorani Leon Štukelj, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćin je bio taj koji je bolje otvorio susret.

Slovenci su u jednom trenutku imali i pet poena prednosti, ali su izabranici Milana Tomića pred kraj prve četvrtine ipak uspeli da preuzmu vođstvo koje je na poluvremenu iznosilo čak osam razlike - 45:37.

Krka je dobrom defanzivom uspela da se približi srpskom timu, u jednom trenutku čak i izjednačila, ali se na kraju treće četvrtine Zvezda "odlepila" na plus šest.

Nošeni odličnom partijom Glena Kouzija, puleni Simona Petrova su stigli i do vođstva, tada su na scenu stupili Faje i Perperoglu koji su koševima doneli preokret koji ipak nije dugo bio na snazi.

Fantastični Kouzi je sa 20 poena i devet asistencija bio najzaslužniji za veliki podvig Krke u Novom Mestu, Ispratili su ga Jošilo sa 19 i Laval sa 15 postignutih poena.

U redovima "crveno-belih" odličan je bio Nikola Jovanović sa 16 poena i sedam skokova, Lorenco Braun je upisao 12 poena i sedam skokova, a Perperoglu je postigao 14 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delije" zaboleo poraz od Krke, svi u isti glas - ostavka! (TVITER)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Navijači iskazali svoje nezadovoljstvo...Crvena zvezda je večeras neprijatno iznenadile svoje navijače...Izabranici Milana Tomića nastavili su niz poraza u svim takmičenjima pošto su poraženi od Krke u Novom Mestu...Slovenci su zahvaljujući odličnoj poslednjoj četvrtini stigli do zasluženog...

Nastavak na Sportske.net...

"Delije" bruje o OVOM tajm autu Tomića u Novom Mestu! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Da li je trener Zvezde želeo da svojim potezom "razdrma" igrače?..Crvena zvezda je juče doživela veoma težak poraz u Novom Mestu gde je slavila Krka sa 79:77...Navijači su se odmah obrušili na trenera Milana Tomića koji zatražio jedan veoma neobičan tajmaut na minut i 50 sekundi do kraja meča...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.