ABA F4: Zvezda - Radnički 40:39 (19. min)

Izvor: Mondo, 25.Apr.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA F4: Zvezda - Radnički 40:39 (19. min)

U Laktašima se igra prva polufinalna utakmica završnog turnira ABA lige.

Košarkašima Crvene zvezde Telekom i Radničkog iz Kragujevca ovo je peti međusobni okršaj u aktuelnoj sezoni.

U regularnom delu ABA lige su i jedni i drugi slavili kao domaćini (87:73, 75:80), dok je Zvezda pobedila u polufinalu Kupa Radivoja Koraća (90:64 u Kragujevcu) i nedavno, u prvom krugu Superlige Srbije - 82:81.

Dvorana u Laktašima je tek polovično ispunjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i prvo polufinale posmatra oko 1.500 gledalaca. Navijači dva tima, koji su doputovali iz Srbije, smešteni su iza koševa.

Zanimljivo je da se pre samo 10 dana u oba kluba "drmala" stolica šefovima stručnog štaba. U Zvezdi je Dejan Radonjić zaista došao umesto Vlade Vukoičića, dok je uprava Radničkog odlučila da odbije ostavku, koju je ponudio Miroslav Nikolić.

U odnosu na sastave iz Superlige, gde ni jednima ni drugima nije išlo najbolje u prvih šest kola, beogradski tim je jači za makedonskog reprezentativca Predraga Samardžiskog, a Kragujevčani za Britanca Metjua Brajan Emeninga.

Polufinalni meč sude Srbin Ilija Belošević i dvojica Hrvata - Srđan Dožai i Siniša Herceg.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Telekom Srbija,   Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.