ABA: Blažič za nepobedivu Zvezdu

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Blažič za nepobedivu Zvezdu

U izuzetno uzbudljivoj utakmici 9. kola ABA lige košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su Cedevitu 88:87, po četvrtinama 17:17:, 19:21, 31:19, 21:30. Na nešto manje od šest sekundi sudije su svirale faul Roko Leni Ukića nad Jakom Blažičem koji je oba puta pogodio i doneo Zvezdi pobedu. Pokušali su igrači hrvatskog tima da trojkom u poslednjim sekundama meča dođu do trijumfa, ali je lopta ostala na mestu gde se spajaju reket i tabla.

Zvezda je odlično ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u meč, imala čak i 11:0, ali je došlo do pada u igri što je domaćin umeo da iskoristi id a ode na prvu pauzu egal (17:17). Igra koš za koš viđena je u drugoj četvrtini, kod Zvezde su se izdvajali Markus Vilijams, Branko Lazić i sve bolji i bolji Luka Mitrović. Išla je prednost Hrvata do tri poena, ali u 14. minutu je Dženkins vratio vođstvo Beograđanima. U finišu prvog dela ponovo je domaćin igrao bolje, imao i plus šest, no na odmor se otišlo sa samo tri poena prednosti za Zagrepčane.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.