A u Podgoricu stigao - Tadija

Izvor: Mondo, 24.Sep.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A u Podgoricu stigao - Tadija

Bivši košarkaš Crvene zvezde Tadija Dragićević novo je pojačanje Budućnosti

Foto: MN Press

  Rođeni Čačanin Tadija Dragićević stigao je u Podgoricu i potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Budućnosti.

U redove prvak Crne Gore došao je iz francuskog Strazbura, gde je proveo prošlu sezonu.

Dovođenjem tog krilnog centra Budućnost je najavila visoke ambicije u regionalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ABA ligi, nakon što su prethodno angažovani Aleks Marić, Devo Džozef, Sead Šehović i Nemanja Jaramaz.

Dragićević (29) je nastupao za Crvenu zvezdu od 2004. do 2010. godine, a igrao je još za Lotomatiku, Albu, Bjelu, Azovmaš i Efes.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dragićević novo pojačanje Budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2015

Bivši košarkaš Crvene zvezde Tadija Dragićević novo je pojačanje podgoričke Budućnosti, a sa prvakom Crne Gore dogovorio je jednogodišnju saradnju...Rođeni Čačanin, 29. godišnji Dragićević stigao je u Podgoricu iz redova francuskog Strazbura, gde je proveo prošlu sezonu...Dovođenjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.