29. kolo Jelen Superlige

Izvor: TV Arena Sport, 16.Maj.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

29. kolo Jelen Superlige

Crvena zvezda gostuje OFK Beogradu sa imperativom pobede, ukoliko želi da osvoji drugo mesto Jelen Superlige, pošto je Čukarički, koji čeka Vojvodinu prišao samo na bod.

Pored borbe za vrh tabele, na dnu se vodi rovovska borba za opstanak. Možda i najzanimljivija utakmica pretposlednjeg kola igra se na Banjici, gde Rad dočekuje Spartak, a taj meč biće pod posebnom lupom, nakon tvrdnji rukovodstva >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Donjeg Srema da će domaćin prepustiti bodove Subotičanima, koji se bore za opstanak.

Ukoliko, ipak, te hrabre najave ne budu tačne, onda će ekipa iz Pećinaca u direktnom duelu sa Napretkom imati priliku da sačuva nadu za opstanak u elitnom društvu.

Utakmice koje uživo možete da pratite na našim kanalima pogledajte na linku Direktni prenosi - tu se nalaze satnice i rasporedi prenosa. Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti ili nas pratite na Facebook-u  i Twitter-u

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.