Адам Ханга појачао Црвену звезду

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 15:23

Адам Ханга појачао Црвену звезду

Мађарски репрезентативац Адам Ханга ново је појачање Црвене звезде објавио је клуб на свом Твитер профилу. Фото: Градске инфо Бивши кошаркаш Басконије, Барселоне и Реал Мадрида најновије је појачање на Малом Калемегдану где ће се задржати две године.
Bivši košarkaš Baskonije, Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << i Reala iz Madrida i mađarski reprezentativac Adam Hanga novi je član KK Crvena zvezda Meridianbet!
Welcome to Belgrade, Adam!
Detaljnije: https://t.co/2iVGKJ4Kiz#kkcz #TogetherWeCan pic.twitter.com/Zjek3Y0RPf
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 12, 2023

Висок је два метра и најчешће игра на позицији крила, али му није страно да по потреби промени позицију.
Ханга у Звезду долази пре свега због свог ангажмана у одбрани јер се сматра једним од најбољих дефанзивних кошаркаша на својој позицији и способан је да чува играче од позиција један до четири.
„У Црвену звезду доноси огроман квалитет, одличну игру у одбрани, и велико искуство које је сакупио током вишегодишњег играња (10 година) на највишем могућем нивоу у дресовима Басконије, Барселоне и Реала са којима је освојио и титулу првака Европе. Играјући за шпанске клубове освојио је и две титуле првака Шпаније, три купа Краља, два Суперкупа, као и индивидуалну титулу најбољег дефанзивца шпанске АЦБ лиге“, стоји у саопштењу на клупском сајту.
Мађарски репрезентативац је четврто појачање за тим Душка Ивановића у овој сезони, након долазака Дејана Давидовца, Милоша Теодосића и Марка Симоновића.
Miloš Teodosić zvanično novi košarkaš Crvene zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адам Ханга појачао Црвену звезду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.