Красо: Једва чекам да заиграм пред навијачима Звезде

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 19:25

Красо: Једва чекам да заиграм пред навијачима Звезде

Нови фудбалер Црвене звезде Жан Филип Красо изјавио је данас на конференцији за медије да једва чека да заигра пред навијачима „црвено-белих“. Foto: FK Crvena zvezda Досадашњи фудбалер Сент Етјена Жан Филип Красо потписао је данас уговор са Црвеном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << звездом на четири године.
Красо (25) игра на позицији нападача, а званично је прво појачање „црвено-белих“ у летњем прелазном року. Он је прошле сезоне у дресу Сент Етијена постигао 17 голова на 35 утакмица и забележио је 12 асистенција.
„Тек синоћ сам стигао у Београд, тако да сам још под утисцима и нисам стигао да обиђем град. Веома сам срећан што сам овде, једва чекам да почнем са тренинзима и да радим оно што знам, а то је да играм фудбал. За Звезду знам, чуо сам и раније, свестан сам величине клуба, као и навијача који су фантастични. Једва чекам да заиграм пред њима. Да дођем, осим навијача који су сјајни, пресудило је и то што имам могућност да постанем шампион са Звездом, то ми је изузетно битно, волим да побеђујем“, истакао је Красо на конференцији за медије.
Додаје да не осећа никакав притисак због доласка у Србију.
„Нема притиска, играо сам велике утакмице у Француској, нападао сам и ПСЖ. Тако да, ово је више мотив, а не притисак да се што боље покажем у Лиги шампиона и заиграм за Звезду. Што се броја тиче, 17 и 7 ми се преплићу и кроз каријеру и кроз живот. У Сент Етјену сам носио 17, тако да сам зато изабрао и у Звезди тај број“, констатовао је француски нападач.
Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела истакао је да ће Красо унапредити игру актуелног шампиона Србије.
„Тражили смо нападача, а пред нама је играч који је био у Сент Етјену где је понео епитет најбољег стрелца, и уписао 17 голова уз 12 асистенција и то као капитен. Такође, игра и за репрезентацију Обале Слоноваче. Красоа смо приметили почетком прошле сезоне, гледали га и имамо мишљење да поседује велики квалитет који ће унапредити код нас. Верујемо и да ће унапредити игру Црвене звезде“, закључио је Мркела.
Mbape: Zaslužem da dobijem „Zlatnu loptu“, mislim da odgovaram kriterijumima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Красо: Једва чекам да заиграм пред навијачима Звезде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.