Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jan.2024, 14:50

Навијачи Звезде чекају у редовима улазнице за евролигашки дерби против Партизана (ВИДЕО)

Велики број навијача Црвене звезде чека у редовима улазнице испред просторија „Звездине ревије“ у седишту Спортског друштва за евролигашки кошаркашки дерби против Партизана.  







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.









>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<







 
Objavu dijeli KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)


Утакмица 19. кола Евролиге између Црвене звезде и Партизана биће одиграна у четвртак од 20 часова, а домаћин ће бити „црвено-бели“. На овом мечу неће бити присталица „црно-белих“, а међу навијачима Звезде влада велико интересовање.
Навијачи Црвене звезде најавили су посебну кореографију за меч са Партизаном. „На утакмицама у Евролиги показали смо шта је верна Звездашка публика. За вечити дерби желимо да то подигнемо на још виши ниво, а за то је потребно да се унапред договоримо и заједно потрудимо. Прошле сезоне на Маракани смо направили кореографију са црвеним и белим мајицама. Желимо да исто то сада урадимо и у Арени“, најавили су навијачи Црвене звезде.
„Верујемо да сваки Звездаш сигурно има црвену мајицу и да ће цео ниво 400 бити у црвеном. За ниво 200 свако нека се потруди да до утакмице нађе белу мајцу, дукс, шушкавац. Ако баш нема белу може и сиву. Ово је изазов за сваког Звездаша и надамо се да ће свако да испоштује овај договор и да направимо кореографију која траје целу утакмицу и тако помогнемо нашим играчима да победе у дербију“, стоји у саопштењу навијача Црвене звезде.
Nadal: Moram da budem ponosan na način na koji sam igrao protiv Tima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Навијачи Звезде чекају у редовима улазнице за евролигашки дерби против Партизана (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.