Likovna kolonija Sićevo ove godine u virtuelnom izdanju

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2020, 11:25

Likovna kolonija Sićevo ove godine u virtuelnom izdanju

Uprkos epidemiji virusa korona Likovna kolonija Sićevo će se održati ove godine, ali zbog mera opreza samo onlajn, saopštili su u Galeriji savremene likovne umetnosti. Učestvovaće sedmoro umetnika iz Srbije i oni će, sem međusobne komunikacije i stvaranja, od 1. do 10. septembra dobiti mogućnost da se upoznaju sa Sićevom i njegovom okolinom kroz virtuelne ture.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Likovna kolonija Sićevo – od Nadežde do interneta

Izvor: Megafon.co, 29.Avg.2020

Foto – GSLU.. Sićevačka kolonija ove godine seli se iz dobro poznatog prostora sa ovih fotografija – na internet. Galerija savremene likovne umetnosti Niš  u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, poštujući mere i preporuke, Likovnu koloniju Sićevo 2020 organizuje preko online platfome....

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.