Ovaj fudbaler je Cecin PRVI DEČKO - Mnogi su ovu romasu zaboravili, a ona je LUDELA ZA NJIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 09:24

Ovaj fudbaler je Cecin PRVI DEČKO - Mnogi su ovu romasu zaboravili, a ona je LUDELA ZA NJIM

Malo ko se seća da je zapravo popularni fudbaler, Vladan Lukić, prva ljubav naše folk pevačice, Svetlane Cece Ražnatović.

Ljubav folk dive Svetlane Ražnatović i fudbalera Vladana Lukića počela je 1989. godine, kada je Ceca, tada Veličković, u Beogradu počela da krči put ka zvezdama, a Vladan je bio već poznat kao igrač Crvene Zvezde i veliki zavodnik.

Interesantno je da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Mecu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i imao je prilično dobar ugovor sa francuskim klubom. Ipak, nije mogao da podnese da u takvo vreme on igra fudbal, dok njegov narod pati. Raskinuo je ugovor i vratio se u Srbiju.

Posle toga je odigrao još samo jednu godinu u Grčkoj i sa 30 leta završio je karijeru. Naravno, taj raskid ugovora sa Mecom mu ne smemo zaboraviti. Bio je i predsednik Zvezde neko vreme, ali sigurno je da je mogao više da pruži u fudbalu.

Par se upoznao kada je Ceca imala 15. godina, a bivši fudbaler 18. godina.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.