Na ovo je čekala 18 godina: Anastasija za punoletstvo od Cece dobija poklon koji joj je ostavio Arkan!

Izvor: Scandal.rs, 07.Maj.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ovo je čekala 18 godina: Anastasija za punoletstvo od Cece dobija poklon koji joj je ostavio Arkan!

Anastasija Ražnatović će uskoro napuniti 18 godina i proslaviti punoletstvo, a za tu priliku će joj majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, pokloniti ono što joj je pokojni tata Željko Ražnatović Arkan ostavio.

Naime, najveća balkansak zvezda odlučila je da obraduje svoju mezimicu dragocenim komadom nakita, koji je Arkan izabrao pri Anastasijinom rođenju.

U pitanju su minđuše, koje je Ceca čuvala punih osamnaest godina, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bi poklon uručila ćerki kada postane punoletna.

“Ne znam šta mi je mama spremila za punoletstvo i ne trudim se da saznam, jer volim iznenađenja. Znam da mi čuva minđuše koje je tata kupio baš za mene. Nadam se da će mi ih konačno dati za 18. rođendan”, rekla je Anastasija.

Pripreme za slavlje su uveliko u toku, a Anastasijino punoletstvo biće, po mišljenju mnogih, žurka godina.

“Jedva čekam da vidim te minđuše. To će mi biti najdragoceniji dar, čuvaću ih celog života”, izjavila je Anastasija.

Podsetimo, Veljko Ražnatović je za punoletstvo dobio zlatni “roleks” ručni sat, koji je pripadao njegovom ocu Arkanu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.