EKSKLUZIVNI DETALJI SUĐENJA GODINE: PROPAO POKUŠAJ POMIRENJA Cece i Karleuše, sve ODZVANJALO od reči UĆUTI, SRAM TE BILO! EVO ŠTA Karleuša KAŽE!

Izvor: Svet, 24.Nov.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNI DETALJI SUĐENJA GODINE: PROPAO POKUŠAJ POMIRENJA Cece i Karleuše, sve ODZVANJALO od reči UĆUTI, SRAM TE BILO! EVO ŠTA Karleuša KAŽE!

Danas se u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održalo ročište pomirenja između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović po tužbi Ražnatovićeve za uvredu i klevetu.
Do pomirenja nije došlo, a ekipa Telegraf.rs bila je ispred sudnice i čula reči “Ućuti, sram te bilo! Ti ćeš da mi govoriš o poštenju!”
Jelena je nakon izlaska dala sledeću izjavu:
“Burno je bilo. Ali, sve što mogu da kažem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pošto je tako sud naložio, da se nikakvi detalji ne iznose u javnost, jeste da nije došlo do uspešnog pomirenja, hajde tako da kažem. Nije bilo ni blizu!”, rekla je Jelena za Telegraf.rs i dodala: “Šta ste vi čuli – verovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste! (smeh)”
Nakon suđenja, Ceca je prva izašla, ali nije bila zainteresovana da daje izjave za medije. Samo je rekla da se oseća odlično.
Nastavak procesa očekuje se na proleće.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.