Skandal u sudnici: Ništa od pomirenja Cece i Jelene

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u sudnici: Ništa od pomirenja Cece i Jelene

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas su se, prvi put, oči u oči srele Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Kareluša u pratnji svojih advokata, a medijacija, odnosno pokušaj pomirenja Cece i Jelene mirnim putem, kako bi se izbeglo suđenje pao je u vodu.

Naime, u sud je prvo stigla Karleuša, da bi se nakon nekoliko minuta kasnije pojavila i Ceca. Pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su potom, bez advokata ušle kod sudije i pokušale da iza zatvorenih vrata zakopaju ratne sekire.

Međutim, umesto pomirenja u sudnici je, kako prenose mediji izbio haos, čula se svađa i povici dve pevačice: "Sram te bilo" i "Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju"...

Nakon toga je policajac ušao unutra i opomenuo zavađene pevačice, koje su se malo smirile. U međuvremenu je i sudija obavestio obezbeđenje, ali policajac je rekao da nema potrebe da oni intervenišu.

Po izlasku iz sudnice Ceca nije bila raspoloženja za davanje izjava, ali je poručila da je odlično.

Da podsetimo Ražnatovićeva je Karleušu tužila za uvredu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNI DETALJI SUĐENJA GODINE: PROPAO POKUŠAJ POMIRENJA Cece i Karleuše, sve ODZVANJALO od reči UĆUTI, SRAM TE BILO! EVO ŠTA Karleuša KAŽE!

Izvor: Svet, 24.Nov.2017

Danas se u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održalo ročište pomirenja između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović po tužbi Ražnatovićeve za uvredu i klevetu.. Do pomirenja nije došlo, a ekipa Telegraf.rs bila je ispred sudnice i čula reči “Ućuti, sram te bilo! Ti ćeš da mi govoriš o poštenju!”. Jelena...

Nastavak na Svet...

Evo kako se Ceca ponašala kada je izašla iz suda gde je probala da se pomiri sa Karleušom

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Nov.2017

Pevačice Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša su danas, u prisustvu sudije, pokušale da se pomire mirnim putem, i da izbegnu suđenje, ali od pomirenja nema ništa!. Ceca najavila tužbu protiv Jelene i psihijatrijsko veštačenje, Karleuša joj uzvratila žestokom psovkom! (FOTO). . Pokušaj medijacije...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.