Izvor: Radio 021, 22.Feb.2021, 14:23

Odbačen zahtev Bransilava Lečića da bude predsednik DS

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića, isključenog člana Demokratske stranke (DS), da bude na čelu te političke organizacije.

"Odbacuje se prijava Branislava Lečića za upis promene podataka u Registar političkih stranaka, koja se odnosi na promenu zastupnika Demokratske stranke", navodi se u obrazloženju nadležnog ministarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a koje je na Tviteru podelio član DS Goran Radojev.

Ministarstvo navodi da Lečiću ostaje mogućnost da se zbog ovakve odluke žali Upravnom sudu.

Ono što su @demokrate tvrdile sve vreme, sada je i zvanično.@ZoranLutovac je jedini legalni predsednik DS.

Ni SNS nije mogao da pomogne Leki i ekipi. Čak je i njima bilo jasno da ne mogu da verifikuju njihove lažne izbore. pic.twitter.com/Coi4Xnx4gr

— Goran Radojev (@RadojevGoran) February 22, 2021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbačen zahtjev Lečića da bude predsjednik DS-a

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2021

BEOGRAD - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtjev Branislava Lečića da bude upisan kao predsjednik Demokratske stranke (DS), rečeno je Tanjugu u toj stranci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.