Odbačen zahtev Branislava Lečića da bude predsednik DS

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića, isključenog člana Demokratske stranke (DS), da bude na čelu te političke organizacije.
Odbačen zahtev Branislava Lečića da bude predsednik DS
Foto: 021.rs
"Odbacuje se prijava Branislava Lečića za upis promene podataka u Registar političkih stranaka, koja se odnosi na promenu zastupnika Demokratske stranke", navodi se u obrazloženju nadležnog ministarstva, a koje je na Tviteru podelio član DS Goran Radojev.
 
Ministarstvo navodi da Lečiću ostaje mogućnost da se zbog ovakve odluke žali Upravnom sudu.
 
  • Vreme je za

    02.04.2021 16:19
    ...
    Luftiranje!
  • Rema

    22.02.2021 19:01
    Hahha... ala radi 3-ce odeljenje BIA za unutrasnje neprijatelje. Stancuju stranke i "lidere" kao fabrika. Uostalom jedno od njihovih ceda je i SRS zajedno sa Seseljem, Tomom, Vucicem...
    Misa Vilotic i Jovica Stanisic su tako napravili 1990te Srpsku Radikalnu Stranku, kao instrument da disciplinuje opoziciju.
  • Giga Moravac

    22.02.2021 15:28
    Kakav glumac takva i stranka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.