Olimpijski komitet Srbije osudio napad na vaterpoliste u Splitu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijski komitet Srbije osudio napad na vaterpoliste u Splitu

Olimpijski komitet Srbije (OKS) najoštrije je danas osudio napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. "U trenutku kada OKS sa mladim sportistima Srbije učestvuje u regionalnom projektu, Evropskom olimpijskom festivalu mladih u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, koji ima za cilj spajanje naroda i vraćanje u stanje mira i međusobnog uvažavanja, imamo situaciju da pojedinci čine upravo suprotno", navodi se u saopštenju OKS. "Najstrožije osuđujemo huliganski napad koji su...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OKS osudio napad na vaterpoliste Zvezde u Splitu

Izvor: Danas, 11.Feb.2019

Olimpijski komitet Srbije (OKS) najoštrije je danas osudio napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. Članak OKS osudio napad na vaterpoliste Zvezde u Splitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.