Boris Tadić: Došao bih na Maksimir, ali bi me izbacili

Izvor: Politika, 17.Mar.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Tadić: Došao bih na Maksimir, ali bi me izbacili

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić, koji kaže da pažljivo prati fudbal, posebno nakon predsedničkih izbora jer sada ima više vremena, nije isključio mogućnost da Srbija pobedi Hrvatsku u predstojećoj utakmici na Maksimiru.

– Na papiru je Hrvatska bolja od Srbije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << moguće je da Srbija pobedi u Maksimiru, jer su tenzije toliko velike da je svaki rezultat moguć – rekao je Tadić u Briselu, preneo je zagrebački „Večernji list”.

U neformalnom razgovoru o velikom derbiju Hrvatske i Srbije naredne sedmice u Zagrebu, Tadić je, kako se navodi, u polušali rekao da će možda doći na utakmicu.

–Bojim se samo da me ne izbace sa tribina, jer bih došao sa srpskom zastavom... –rekao je Tadić u šali, očito aludirajući na zabranu organiziranog pojavljivanja gostujućih navijača.

Prednost Hrvatske je, po Tadiću, u tome što je godinama gradila kult reprezentacije, dok Srbija „nakon raznih diskontinuiteta to konačno gradi sada”.

–Hrvatska je bolja u navali, Srbija u obrani. Na rejting listama je bolja Hrvatska. Stabilnost igre: Hrvatska. Imali ste odlične selektore. Pratim fudbal pažljivo, posebno nakon predsedničkih izbora, jer sad imam više vremena – rekao je Tadić.

Bivši predsednik i počasni predsednik Demokratske stranke izrazio nadu da će rezultat u Maksimiru biti u korist Srbije.

–Ovo što je kreirano kao atmosfera na potpuno nepredvidiv način vrši pritisak na igrače, na timovine i na selektore, tako da su svi rezultati mogući – naveo je Tadić.

Tanjug

objavljeno: 17/03/2013

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Boris Tadić: Došao bih na Maksimir, ali bi me izbacili

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Mar.2013

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić, koji kaže da pažljivo prati fudbal, posebno nakon predsedničkih izbora jer sada ima više vremena, nije isključio mogućnost da Srbija pobedi Hrvatsku u predstojećoj utakmici na Maksimiru.. (FOTO: AP). – Na papiru je Hrvatska bolja od Srbije, ali moguće...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.