Inter ponovo traži Modrićev transfer iz Reala

Izvor: RTS, 08.Okt.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ponovo traži Modrićev transfer iz Reala


Italijanski velikan Inter obnovio je interesovanje za hrvatskim fudbalerom iz Real Madrida Lukom Modrićem i pokušaće da ostvari transfer u januaru. Iako je Real letos pretio Interu tužbom kod Fifa jer je pregovarao sa Modrićem bez dozvole kluba iz Madrida, "neroazuri" su spremni ponovo da pokušaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter ponovo traži Modrićev transfer iz Reala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018

Italijanski velikan Inter obnovio je interesovanje za hrvatskim fudbalerom iz Real Madrida Lukom Modrićem i pokušaće da ostvari transfer u januaru, piše Kalčomerkato...Iako je Real letos pretio Interu tužbom kod FIFA jer je pregovarao sa Modrićem bez dozvole kluba iz Madrida, "neroazuri" su spremni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.