Centar grada u radovima, izmene na 28 linija: Rekonstrukcija Savskog trga do juna 2020. godine

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar grada u radovima, izmene na 28 linija: Rekonstrukcija Savskog trga do juna 2020. godine

Zbog obimnih radova na preuređenju Savskog trga promenjene trase javnog prevoza do juna 2020. godine ZBOG rekonstrukcije Savskog trga i radova u Bulevaru kralja Aleksandra, Bulevaru Nikole Tesle i Kraljice Natalije, veliki broj vozila javnog prevoza će se danas, ali i narednih dana, kretati izmenjenom trasom. Obnova Savskog trga se zahuktava. Radovi se sada odvijaju ispred bioskopa "Partizan", na deonici između Nemanjine i Milovana Milovanovića. Linije koje su ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << okretale od danas menjaju trasu i ta izmena trajaće do juna sledeće godine. Vozila sa linije 46 će u smeru ka Savskom trgu saobraćati do stajališta "Nemanjina", koje će sada biti dolazno stajalište.PROČITAJTE JOŠ - Obnova Savskog trga: Novi bulevar kao obilaznica Autobusi 51, 91, 92, 511, 551, 553 će u smeru ka Savskom trgu takođe ići do stajališta "Nemanjina". Ovom trasom, kretaće se i linija 601, po silasku sa mosta Gazela. Vozila sa linija 860, 860A, 860B, 860D, 860E, 860I, 860J, 860M, 860S i 861A koristiće kao kao dolazno stajalište "Savski trg", odakle će voziti do BAS.PROČITAJTE JOŠ - USVOJENO URBANISTIČKO REŠENjE SAVSKOG TRGA: Šine po obodu, Nemanja udesno Ekipe GSP popravljaće od danas tramvajske šine u Bulevaru kralja Aleksandra, od Ulice Svetozara Markovića do Resavske. Radovi će trajati do 12. decembra, pa će sledećih mesec dana tramvaji 7 i 12 voziti Beogradskom, preko Slavije i onda redovnim trasama. Linija 6 će saobraćati do Omladinskog stadiona i nosiće oznaku 6L. Linije 52, 53, 56 i 56L i dalje voze skraćenom trasom,tj. kreću sa privremenog terminusa u Ulici admirala Geprata, umesto sa Zelenog venca. A kada će biti popravljen kvar u Kraljice Natalije, još se ne zna. POTEZ 700 RASKOPAN je i Bulevar Nikole Tesle, a to pravi velike vremenske gubitke u funkcionisanju linija javnog prevoza koje ovuda prolaze. Zato će do 5. decembra vozila sa linija 704, 706 i 707 u smeru ka Zelenom vencu saobraćati ulicama Trešnjin cvet i Bulevar Mihajla Pupina.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stanari će slavlja morati da najave komšijama: Novi kućni red stigao u Beograd

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019

Kada proslavljaju rođendane, slave, stanari će komšijama morati da najave dva dana unapred, ali će morati da utišaju muziku 1 sat posle ponoći Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas novu odluku o kućnom redu. Tako će Beograđani ubuduće morati da poštuju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.