Nikčević: Još uvek nismo osvojili medalju koju želimo

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikčević: Još uvek nismo osvojili medalju koju želimo

Sjajno levo krilo rukometne reprezentacije Srbije Ivan Nikčević istakao je posle pobede nad Hrvatskom od 26:22 u polufinalu Evropskog prvenstva da je publika u Beogradskoj areni bila ta koja je "orlove" nosila do pobede.

"Pričalo se mnogo o incidentima koji su prethodili ovom meču, ali mislim da ne treba mešati to van hale sa ovom predivnom publikom, sa ovom predivnom atmosferom. Ovakva publika može samo da animira i nas i njih da odigramo veličanstvenu utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a upravo smo to i uradili. Na kraju je pesudila naša odbrana koja je omogućila Staniću da brani na sjajan način i tako još dodatno podigne ekipu. Ipak, mi još uvek nismo osvojili medalju koju želimo. Igramo u finalu protiv Danske, koja je sa 'nulom' ušla u drugu fazu prvenstva, a stigla do meča za trofej. Oni su najbolji tim na svetu, bar po meni, ali imamo i mi svoje adute", poručuje Nikčević.

Povezane vesti: Legenda rukometa Džekson Ričardson: Želim da Srbija osvoji zlato! Rukometno veče bez većih incidenata, tokom dana 23 privedenih Slavlje na ulicama posle pobede rukometaša Goluža: Igrali smo mi i pred bučnijom publikom Vuković: Samo smo čekali kada će da padnu
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.