Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023, 22:35

LEP GEST KOŠARKAŠA REAL MADRIDA: Trening započeli minutom ćutanja za nastradale mališane VIDEO

Košarkaši Real Madrida minutom ćutanja na današnjem treningu u beogradskoj Areni odali su počast žrtvama tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. Madriđani se u Beogradu pripremaju za četvrti meč plej-of serije Evrolige protiv Partizana, koji je na programu u četvrtak od 20.30 časova. Kao što je poznato, susret će početi minutom ćutanja, a […] The post LEP GEST KOŠARKAŠA REAL MADRIDA: Trening započeli minutom ćutanja za nastradale mališane VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Evroliga

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan minutom ćutanja počeo večerašnji trening u Areni

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Košarkaši Partizana pripremaju se u tišini za četvrti meč plej-of serije između Partizana i Reala, a crno-beli su trening započeli minutom ćutanja zbog tragedije koja se danas desila u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Navijači Partizana za utakmicu sa Realom spremaju najtužniju koreografiju u istoriji sporta

Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2023, 09:52

Večerašnja utakmica između Partizana i Reala iz Madrida gledajući isključivo sa sportske strane ima izuzetnu važnost, ali nakon jučerašnje tragedije u Beogradu i ona, kao i mnoge druge stvari u životu, postaju potpuno nebitne i beznačajne.. Utakmica se neće odlagati, a navijači Partizana...

Nastavak na Luftika.rs...

Bez odlaganja u Super ligi i Kupu Srbije zbog Dana žalosti

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023

Autor: Ivan Cvetković . . četvrtak 04.05.2023. . . 09:00 . . Izvor: Sportske.net, Sportski...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.